Restaurantul Mobex are o tradiţie impresionantă, fiind înfiinţată încă la începutul anilor `50. Producţia şi-a luat începutul cu o capacitate mare, servind 1500 de mese zilnic. Numele restaurantului se referă la originile ei: a fost înfiinţat ca şi cantina fostei fabrici „Simó Géza”, care ulterior a devenit 23 August, primind numele Mobex în final.
               Schimbările mari care s-au întâmplat în urmă cu abia 20 de ani ani au atins şi localul nostru, continuându-şi activitatea ca şi ospătărie generală, deschizând uşile în faţa publicului mureşean. În acelaşi timp, datorită restructurărilor şi schimbărilor efectuate, capacitatea a fost redusă la 400-450 mese zilnic.
               Anul 1998 a adus era privatizării în viaţa fabricii de mobilă Mobex, restaurantul intrând şi el în proprietate privată.
               Cea mai importantă perioadă în evoluţia restaurantului a fost între 2006-2008, când un proiect bine organizat şi inventat a fost implementat, rezultatul fiind noul Restaurant Mobex, cu bucătării şi depozite acreditate şi de Uniunea Europeană.
               Este absolut normal şi necesar ca investiţiile şi evoluţia să continuie în acelaşi ritm. Printre ideile şi proiectele noastre se află şi înfiinţarea unei săli elegante de protocol, capabilă să satisfacă toate exigenţele.
               În ciuda schimbărilor şi progreselor înregistrate, Restaurantul Mobex nu şi-a uitat nici datoria principală: serveşte şi în prezent ca şi cantina fabricii de mobilă Mobex.
               Capacitatea noastră în prezent: 250 de meniuri zilnice (supe, fel principal, desert), care sunt servite zilnic la sediul nostru, lângă fabrica de mobilă Mobex, pe Aleea Carpaţi, strada Căprioarei, numărul 2.
                                                                                                                        Vă aşteptăm cu drag!

 
   
  Home | Despre noi | Servicii | Galerie foto | Contact
designed by